Datum registrace: 17. 06. 2010
nada
Sebekoučink
Zahájení: 26.10.2024
Ukončení: 23.11.2024
Cíl: Udržet váhu již dlouhou dobu po zhubnutí (stabilizovaná váha)
50% Držím!
-
↑
+
Zaplacený cyklus je přístupný do 25. 11. 2024
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136794.90 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
Přátelé
Počet přátel: 558
?
Jak požádat o přátelství
nada
Fotogalerie: Já odpočívám, zahrádka se snaží Popis: Adély se u mě zabydlely a daří se jim, tak jsem přidala i cukety.
Hodnocení (10 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
30. 08. 2017 15:41
muriela
Pěkná úroda:-)
30. 08. 2017 09:51
Pěkná úrodička, já jsem letos bez cuket, mám jen dýni a patisony, ale už jsem cuketu dostala od sousedky. Kombinace dýně a nivy nemá chybu.
30. 08. 2017 04:41
Máš krásnou úrodu. Já přidávám cuketu nakrájenou na kostičky k masu a nechám podusit nakonec společně. Trocha koření na grilovanou zeleninu tomu dá tu správnou chuť a nepotřebuji už žádnou přílohu.
29. 08. 2017 23:34
Zapečenou dýni ještě s další zeleninou a nivou znám, je to moc dobré. Krásná úroda!
10. 08. 2017 20:35
Marto, díky za radu. Další Hokaido budu zpracovávat příští týden. Tentokrát si upeču dýni s gorgonzolou nebo nivou. Loni to byla chuťovka.
09. 08. 2017 22:03
Když hokaido uříznu dám ho na dva až tři dny na sluníčko, krásně zaschne stopka a i dužina je oranžová.
09. 08. 2017 21:32
První Hokaido na polévku jsem uřízla v neděli 6.8. Stopka vypadala zaschle, ale po uříznutí byla uvnitř ještě zelená. Dužina se semeny, kterou jsem vydlabala, byla taky ještě nazelenalá, tak budu sklízet až koncem srpna, až bude stopka suchá. Na polévce jsem si ale moc pochutnala.
nada
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?